Mijn Account

Rebound Magazine 8

 4,95

Rebound 8: MVP’s in beeld

Met de achtste uitgave van Rebound Magazine zijn we op weg naar het einde van de eerste fase van de BNXT League en staan we aan de vooravond van de cross-border competitie. Dat betekent ook dat de MVP’s van het tweede BNXT-seizoen in beeld komen. Interviews daarom met Chris-Ebou Ndow van Heroes Den Bosch en Jonas Delalieux van Limburg United.

Uiteraard meer verhalen over opvallende spelers in de ‘Domestic’ fase van de competitie. Met Trey Diggs, de topscorer van Feyenoord, Clay Mounce van Donar en Shaquille Doorson, de lange man van Aris. Met Thibault Vanderhaegen van Leuven, de zeer talentvolle Thijs De Ridder van Antwerp Giants, voor wie The sky the limit lijkt en Simon Bruysse, die topbasketbal bij Oostende prima kan combineren met een zware studie.

Basketbal en de nationale media, televisie en landelijke dagbladen zijn geen vrienden in Nederland. NBB- en BNXT-bestuurder Will Moerer heeft de verklaring.

De spelers van Den Helder Suns draaien rap, rap en nog eens rap, maar als coach Peter van Noord de muziek mag bepalen knalt Neil Young uit de speakers: Rockin’ in the free world.

Overzee kijken we hoe ver Quinten Post is, kort voor het einde van zijn loopbaan bij Boston College en duiken we in het verleden met Quentin Hall, niet zo zeer vanwege zijn vijf Nederlandse jaren, maar om hoe hij op de Bahama’s (zijn geboorteplek) een verwoestende orkaan overleefde.