Mijn Account

Rebound Magazine 6

 4,95

Rebound Magazine 6

In het novembernummer van Rebound Magazine legt Julie Barennes, coach van de Nederlandse nationale vrouwenploeg, uit hoe ze gaat proberen om in het spoor te komen van de Belgian Cats. De vrouwen van België zijn vooralsnog een heel stuk verder en bewezen hun plek in de wereldtop met de vijfde plaats op het WK in Australië.

Jeroen van der List, center van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Rotterdam, jaagt zijn droom achterna en wil met 3×3 naar de Olympische Spelen van Parijs. Een prachtige plek om een kroon op zijn loopbaan te zetten. Maxime De Zeeuw is al bijna zo ver, maar gaat zich nog twee jaar geven voor Limburg United na een lange tour door Europa. Anderen staan aan het begin, zoals de talentvolle Joppe Mennes en Niels Van Den Eynde, die naar Luik ging om meer te kunnen spelen.

Donar-forward Artjoms Butjankovs legt uit waarom hij niet in Rusland kon blijven en Jito Kok, na veel omzwervingen nu bij Heroes Den Bosch, weet wat hij nog wil in zijn carrière.

Henk Norel trapt de nieuwe rubriek Toen en Nu af, waarin we een grootheid uit het verleden ook laten vertellen wat hij nu doet. Daarnaast houden wij u in Geknipt voor U op de hoogte van wat u niet mag missen.

Dit alles en nog meer in Rebound Magazine 6.