Mijn Account

Rebound Magazine 3

 4,95

Zomerse terugblik

De zomer is begonnen en dus is er een goede reden om terug te blikken op het eerste seizoen van de BNXT League. In Rebound Magazine 3 daarom ruim baan voor de kampioenen van België en Nederland. Dario Gjergja pakte met Filou Oostende voor de elfde keer op rij de titel en weet niet beter dan met die grote beker in zijn handen te staan. Erik Braal gaat daar ook steeds meer aan wennen. Na twee keer Donar Groningen werd hij nu kampioen met Heroes Den Bosch.

We kijken ook naar de drie kampioen van het afgelopen seizoen, want Oostende en Den Bosch mochten dan de nationale titels pakken; er was nog een prijs: het eerste BNXT kampioenschap en dat was voor Zorg en Zekerheid Leiden.

Hoe is het eerste BNXT-seizoen bevallen? In een analyse van onze kernredactie en via een belronde met een aantal hoofdrolspelers kijken we wat er geslaagd en minder geslaagd is in het eerste gecombineerde Nederland-België seizoen.

Er zal veel veranderen bij de twintig teams, maar Ralf de Pagter blijft in Zwolle en blikt terug op het wat teleurstellende seizoen van Landstede Hammers.

Waar we de Belgische mannenploeg in het vorige nummer beschreven, is het nu de beurt aan dat van Nederland. De Orange Lions wacht een druk zomerseizoen. Kunnen ze brullen en zo ja, hoe hard?

Onderwerpen voldoende om in de zon lekker over basketbal te kunnen lezen en binnenkort ook te kijken. Fotografen kunnen maar een paar procent van hun productie kwijt in een magazine als dit. Daarom verschijnen in de zomer twee prachtige fotospecials.

Neem daarom snel een abonnement: www.reboundmagazine.nl