Mijn Account

Rebound Magazine 13

 4,95 12,95

Rebound 13 in het teken van de terugkeer

Het eerste nummer van Rebound Magazine in 2024 staat voor een belangrijk deel in het teken van terugkeren naar bekend terrein. Dat geldt voor Olivier Troisfontaines, die mooie tijden beleefde in Oostende, maar nu terug is in Luik waar het voor hem allemaal begon. Johan Roijakkers keert (bijna) terug naar zijn geboorteplaats. Hij zag het levenslicht in Deurne, vlak bij Den Bosch waar hij aan de slag gaat als General Manager na een indrukwekkende loopbaan als coach in vooral Duitsland.

Terugkeren doet ook Arik Shivek, de Israëlische coach die mooie dingen deed in Amsterdam dat nu de basis is voor de nationale mannenploeg onder zijn leiding. En wat te denken van Jean Salumu. Hij speelde bij zes topploegen in vijf landen en monstert nu aan bij Oostende, de volgende topploeg.

Een soort van terugkeer is er ook voor Willem Brandwijk. Na Donar in Groningen koos hij voor Kangoeroes in Mechelen. Honderd procent Nederlander, maar België is wel het land waar zijn opa en oma ooit naar toe verhuisden.

En er is natuurlijk meer. We schoven aan bij het ZZ Leiden-duo Gross/Jones en gingen op bezoek bij het talent Noah Meeusen. Niels de Ridder heeft als doel om een vaste waarde te worden in de BNXT League en globetrotter Daniel Nelson ziet een uitdaging als coach van Den Helder Suns.