Mijn Account

Rebound Magazine 11

 4,95

De eerste Rebound van 2023-2024

In de eerste uitgave van Rebound in het seizoen 2023-2024, vanaf nu ook op papier verkrijgbaar, is er uiteraard veel aandacht voor de twintig ploegen, die op weg zijn naar de nationale kampioenschappen in beide landen en naar de derde BNXT-titel. Wij kijken naar de stand van zaken bij alle teams met extra aandacht voor de meest in het oog springende teams: Heroes Den Bosch en Donar Groningen aan de ene kant; Filou Oostende en Telenet Antwerp aan de andere kant.

In Nederland heeft Bob van Oosterhout grote plannen met zijn Heroes en zetten we de gebeurtenissen in Groningen op een rijtje. Antwerpen wil met een vrijwel nieuw team eindelijk Oostende aflossen. Hoe gaat het bij de superkampioen zonder Dusan Djordjevic? Een stukje lager in België stoppen we in Brussel, waar Serge Crevecoeur terug is bij de club van zijn hart. Yannick Franke was even in Nederland en dus was de ‘wereldreiziger’ beschikbaar voor een gesprek.

Parijs zal het volgend jaar moeten stellen zonder Nederland en België. De mannenploegen overleefden de eerste schifting voor de Olympische Spelen in Istanbul niet.

Rebound verschijnt dus nu niet alleen meer digitaal, maar ook in een papieren versie en is met ingang van dit seizoen de officiële mediapartner van de BNXT League.