Mijn Account

de laatste informatie

favicon rebound magazine

Tekst: Peter van der Velde

FACQ

Het is een nieuwe website waar de oude inlognamen en wachtwoorden niet meer werken.
Je moet opnieuw een account aangaan.

APP
Rebound via de App beschikbaar stellen bestaat niet meer. Doordat het door te weinig abonnees werd gebruikt
en de hoge kosten niet meer ter beschikking.
HOE WERKT HET
Als je ingelogd bent dan verdwijnt in de navigatiebalk “Abonneren” en je ziet “Digitale Magazines”.
Klik op deze link en dan zie je alle covers. Klik op een cover en dan kom je in de web omgeving waar je door
het magazine kan bladeren.

REBOUND MAGAZINE NUMMER 10:
gepubliceerd

Voor de liefhebbers: Dit nummer laat ik in een kleine oplage drukken. Deze nummers heb ik nodig om te sturen naar "potentiële" adverteerders en de BNXT clubs. Wil je een exemplaar toegestuurd krijgen ga dan naar "losse nummers" en bestel een print exemplaar voor € 7,95. Inschrijving sluit 1 juli 2023.

WIJZIGINGEN:
Om verschillende redenen heb ik de relatie met onze provider opgezegd.  Op dit moment zit je op een website die in eigen beheer is gemaakt. Tevens stoppen we het magazine uit te brengen via een App. Te weinig abonnees lezen het magazine via de App en het is ook te prijzig om deze voorziening te continueren. Via de web versie is het magazine ook met je tablet en smartphone goed leesbaar.

OPNIEUW REGISTREREN
We hebben besloten om de data niet 1:1 over te zetten.  We vragen alle abonnees opnieuw een account aan te maken. Je krijgt van ons een mail met het bedrag dat open staat op je huidige abonnement. Krijg je geen mail maar heb je wel recht op korting vanuit vorig seizoen laat het mij via mail weten.
REBOUND MAGAZINE IN EEN PRINTVERSIE?
Op veler verzoek overweeg ik om Rebound naast de digitale versie ook in print uit te geven. Hiervoor heb ik een aantal randvoorwaarden bepaald:
1) Medewerking in promotie van de BNXT organisatie als de meeste BNXT clubs;
2) Een minimale oplage zodat een toch acceptabele abonnementsprijs kan worden bepaald. Hoe groter de oplage hoe lager de abonnementsprijs.
3) Medewerking van clubs of derden om een losse verkoop organisatie op te zetten.
4) Ondersteuning van het “basketball” bedrijfsleven met advertenties.

Wij gaan volgend seizoen 8 nummers uitgeven van 52 tot 64 pagina’s. Ze worden geseald en via PostNL en PostBe verstuurd. Omdat de posttarieven in Belgie duurder zijn zal aan Belgische abonnees waarschijnlijk een toeslag worden gevraagd. 

Met de drukker is de mogelijkheid besproken dat bij een oplage van meer dan 100 exemplaren er een eigen club cover mogelijk is. Vul daarom bij registratie het land en je favoriete  club in. Dan weten we dat.
Hoe hoger de oplage (betaalde abonnees en losse verkoop) hoe lager de abonnementsprijs kan worden bepaald. Helaas moeten we de oplage op dit moment voorzichtig inschatten.
KORTINGEN BESTAANDE ABONNEMENTEN
Bij de overgang van het bestaande digitale abonnement zal het “tegoed” van het digitale abonnement worden overgenomen.  Je krijgt hierover een mail. Ben je het er niet mee eens stuur mij dan een respons.

BASKETBALL JAARBOEK seizoen 2022-2023 Nederlandse editie

We hebben besloten om ook dit seizoen een basketball jaarboek uit te geven. We laten alleen de bestelde en betaalde exemplaren drukken. Inschrijving is open. Ga naar SPECIALS.